قهوه دیکف decafe coffee

از نظر روان شناختی صاحبان کافی_شاپ_ها و مصرف_کنندگان_قهوه ممکن است فکر کنند زمانی که قهوه_دیکف (Decaf) استفاده می کنند، چیز کم ارزش تری از قهوه های عادی بوده چون #کافئین آن حذف شده است. ولی حقیقت این است که حذف این کافئین نیازمند مقدار قابل توجهی از کار، تکتولوژی و فضا می باشد که تمام این ها هزینه بر است و فرایندهای پیچیده ای دارد. یکی از بهترین فرآیند های دیکف_نمودن_قهوه، فرآیند سوییس_واتر (Swiss_Water) نام دارد که بیش از ۱۰ ساعت زمان می برد. در این فرآیند قهوه ها به منظور اطمینان از صحیح بودن روند کار در طول آن ۱۰ ساعت به طور مدام چک می شوند و تحت نظارت قرار دارند.
با این روش قهوه_دیکف تولید شده از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود به نحوی که طعم آن با قهوه های عادی فرقی نداشته و طعم_قهوه_های_اسپشیالیتی کاملا حفظ می گردد.
البته روش های دیگری هم برای دیکف کردن وجود دارد که ارزان تر هم هستند ولی چون از حلال های شیمیایی برای سرعت بخشیدن به فرآیند استفاده می کنند می توانند بر روی طعم_نهایی_قهوه تاثیر مخربی بگذارند. در نتیجه به خاطر پر هزینه بودن فرآوری_قهوه_دیکف نسبت به قهوه های عادی این نوع قهوه ها کمی گران تر می باشد.

www.doctorcoffee.ir

پاسخ به دیدگاه

دو × 5 =